Kuorsaatko? Väsyttääkö? Onko sinulla uniapnea?

Kuorsauksen ja uniapnean hoitoon suunnitellut yksilölliset unikuntoon.fi-kiskot valmistetaan 3D-tulostamalla. Saat kiskot helposti hammaslääkärin kautta. Yöksi suuhun laitettavat kiskot avaavat hengitystien, vähentävät kuorsausta ja varmistavat hyvän hapen saannin. Hoidon aluksi saat hammaslääkäriltäsi yöpolygrafialaitteen, joka yhdessä yössä omassa sängyssä nukkuen arvioi kuorsauksesi ja toteaa mahdollisen uniapnean. Rekisteröinnin arvioi kokenut erikoislääkäri, joka antaa rekisteröintituloksen perusteella tarkat jatkohoito-ohjeet. Kiskohoitoa varten hammaslääkäri kuvaa hampaistasi digitaalisen jäljennöksen ja tilaa kiskot hammaslaboratoriosta. Saat kiskot käyttöösi viikossa. Laadukkaat Unikuntoon.fi-kiskot on kehitetty ja valmistetaan Suomessa.

VARAA AIKA

Anna itsellesi ja läheisellesi kunnon yöunet unikuntoon.fi-kiskojen avulla.

Laadukasta kotimaista kuorsauksen ja uniapnean hoitoa

Unikuntoon kuorsaus- ja uniapneakisko on ensimmäinen Suomessa 3D-tulostuksella valmistettava laadukas uniapnean hoitoväline.

Uniapnean diagnosointi ja työnkulku hammashoidossa

Varaa aika hammaslääkäriltä (HELSINKI, ESPOO, VANTAA)

HELSINKI

Hampaasi Herttoniemi (Hertsi)
Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki
Hammaslääkäri Päivi Koikkalainen
Hammaslääkäri Karri Åberg

HELSINKI

BetterBite

Fabianinkatu 31 C, 00100 Helsinki

Hammaslääkäri Petteri Louhikoski

ESPOO
Hampaasi Espoo (Iso Omena)
Piispansilta 11, 02230 Espoo
Hammaslääkäri Janne Friman
Hammaslääkäri Peter Rusanen

VANTAA

Hampaasi Aviapolis
Karhumäentie 2, 01530 Vantaa
Hammaslääkäri Teo Soikkeli
Hammaslääkäri Minna Jokinen

Uniapneatauti on kansantauti, jota sairastaa yli miljoona suomalaista.

Yli 80% uniapneapotilaista on diagnosoimatta ja ilman hoitoa. Uniapnean hoito on tärkeää, koska väsymyksen lisäksi uniapnea ruokkii monia muita sairauksia, kuten verenpainetautia, diabetestä ja monia sydän-ja verisuonitauteja.

Unikuntoon.fi-uniapneakiskot on kehitetty Suomessa

Terveuni Oy on kehittänyt asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan hoitomuodon, joka soveltuu kuorsaajille ja useimmille uniapneaa sairastaville. Unikuntoon.fi-kisko hoitaa uniapneaa pitämällä alaleukaa kevyesti eteenpäin tuettuna. Samalla kielen tyvi pysyy poissa ahtauttamasta hengitysteitä ja kuorsaus ja hengityskatkokset vähenevät.

”Lähdimme kaksi vuotta sitten kehittämään uutta ratkaisua uniapnean hoitoon. Tavoitteenamme oli kaataa kansantautia kotimaisin voimin käyttämällä uusinta tekniikkaa. Kehitimme yhdessä Insen Consulting Oy:n kanssa innovatiivisen digitaalisen prosessin uniapneakiskojen suunnitteluun, kuvantamiseen ja 3D-tuotantoon. Insen rahoitusasiantuntemuksella saimme Yrityksen kehittämisavustus-projektin ongelmitta alusta loppuun. Insen tiimi antoi meille todella tärkeää sparraustukea yrityksen kasvupolulle pääsyyn ja uuden palvelumme tuomiseksi kotimaan markkinoille.

Lisätietoja palvelustamme löytyy https://www.unikuntoon.fi ja https://www.linkedin.com/company/unikuntoon/.” Esko Kähkönen – Terveuni Oy:n perustaja

Hei hammaslääkäri!

Haluaisitko tarjota Unikuntoon.fi kuorsaus- ja uniapneakiskot palvelukonseptin omille potilaillesi? Ota yhteyttä, niin kerromme, miten palvelu otetaan käyttöön.

Lähetä sähköpostia

Unikuntoon.fi – uniapneakiskot tulostetaan SprintRayn 3D tulostinjärjestelmällä.

Hammaslääketieteelliseen 3D tulostukseen suunniteltu tulostinjärjestelmä.

Lisätietoja:

Tiina Holkko

Puhelin 040 5620470

Lähetä sähköpostia