Biopsia- ja merkkauslaitteet

Valmistaja: BIP, BIP Biomedizinische Instrumente
und Produkte GmbH

Valikoimassamme on BIP:n laitteet biopsian näytteenottoon ja kudosten merkintään. Aiemmin biopsia oli työlästä ja tasaista näytteiden laatua oli vaikea saavuttaa, mutta BIP:n innovatiiviset biopsiajärjestelmät ja niiden jatkuva tuotekehitys ovat mullistaneet kudoskeräyksen.

  • yleiskäyttöinen, helppokäyttöinen ja turvallinen käyttää
  • maksimaaliset tulokset

Biopsialaitteet, neulat ja koaksiaalikanyylit pehmytkudoksen diagnostiseen näytteenottoon poikkeavuuksien histologisessa tutkimuksessa käytettäväksi erilaisissa indikaatioissa. Kudosmarkkerit eri ominaisuuksilla, yhteensopivat mammografiaan, ultraääneen, magneettikuvaukseen, tietokonetomografiaan.

Laitteiden potilasturvallinen käyttö on ominaista BIP:in tuotteille. Valmistajan tavoitteena on tarjota biopsiaan ja kudosten merkintään yleiskäyttöisiä ja turvallisia instrumentteja, jotka ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat parhaan mahdollisen tuloksen.


Yhteisön todentama ‑kuvake

Lataa BIP tuote-esite tästä.

BIP katalogi kansi_web 1

BIP-HISTOCORE® HC-T/BIP-HISTOCORE® HC-TX

Kertakäyttöinen biopsiajärjestelmä. jossa on optimoitu trocar-kärki

(BIP-Wing-Tip -trocar). Steriili biopsialaite histologisiin pehmytkudoksen biopsioihin.

Paremmat kudosnäytteet:

Voimakas, energiaa säästävä ja jousikuormitteinen järjestelmä mahdollistaa parhaat biopsianäytteet, jollaiset olivat aikaisemmin mahdollisia ainoastaan uudelleen käytettävillä laitteilla. Lisäksi puoliautomaattisen biopsian mahdollisuus kasvattaa huomattavasti kudosmäärää joissakin sovelluksissa.

Vaikeissa biopsiatilanteissa puoliautomaattinen viivytystoiminto mahdollistaa kudosnäytteen oton työntämättä neulaa eteenpäin, mikä parantaa potilaan turvallisuutta (esim. imusolmukebiopsian yhteydessä). Näytekoon säätämisen ansiosta (18 tai 25 mm) BIP-HistoCore®-biopsialaite voidaan säätää optimaalisesti sovellusalueen mukaisesti.

Vähemmän haittavaikutuksia:

Lyhyempi neulan kärki vähentää huomattavasti biopsia-alueen kudosvaurioita. Erittäin matalien valmistustoleranssien ansiosta olemme pystyneet lyhentämään merkittävästi näytteenottoloven ja neulankärjen viisteen alun välistä aluetta.

Turvallinen käyttää:

Laitteen tila (viritetty, osittain viritetty tai virittämätön) näkyy tilaikkunasta. Laukaisimen suojassa on esteet vahingossa tapahtuvan laukaisun estämiseksi. BIP-HistoCore® HC -biopsialaitetta voidaan käyttää täysin vain yhdellä kädellä. Monipuoliset neulakoot kattavat kaikki pehmytkudosbiopsian alueet.

Trocaarinen kärki:

Optimoitu trocaarinen kärki (BIP-Wing-Tip-trocar) helpottaa kudokseen pistämistä ja parantaa suuresti kohdetarkkuutta säilyttäen yhtäläisen kudosnäytteen laadun. Parhaat tulokset saavutetaan puoliautomaattisessa tilassa. Muotoilu tekee myös joskus erikseen tehdyn viillon tarpeettomaksi.

BIP-O-TWIST-MARKER

rintakudoksen merkintään

Universaali ja tarkka kudosmerkintä.

Soveltuu kaikkiin diagnostisiin toimenpiteisiin -mammografia, ultraääni, MRI ja tietokonetomografia. Kierteinen, renkaan muotoinen elementti mahdollistaa hyvän heijastuksen ja näkyvyyden ultraäänessä.

Voidaan käyttää yhdessä kaikkien perinteisten biopsiajärjestelmien kanssa. Voidaan myös käyttää vakuumi- ja stanssibiopsiatoimenpiteiden yhteydessä.

O-Twist-Marker -aplikaattori koostuu terävästä kanyylistä (läpimitta: 18 G/1,25 mm). Tämä tekee siitä soveltuvan käytettäväksi myös suoraan markkeraukseen (rengas) rinnassa (esim. haavojen merkintä ennen neoadjuvanttia kemoterapiaa).

Kiinnittyy tukevasti kudokseen. O-Twist-Markerin on suunnitteltu pysymään paikoillaan. Ergonominen kahva.

Linkki valmistajan sivulle: BIP-O-TWIST-MARKER

Yhteystiedot:

Myynti

Arttu Hautakangas

Puhelin 040 525 2225

Ville Ekroos (Röntgentekno Oy)

Puhelin 050 561 3713

Lähetä sähköpostia myyntiin