Uncategorized

DR-järjestelmien ja DR-ilmaisimien desinfiointi

Agfa DR 14e detector

Agfa DR 14e detektori 14×17″

 

 

 

 

 

 

 

 

Käytä laitteen desinfiointiin ainoastaan Agfan hyväksymiä ja kansallisten säädösten ja käytäntöjen mukaisia desinfiointiaineita ja -menetelmiä, jotka täyttävät myös räjähdysturvallisuutta koskevat vaatimukset. Lista desinfiointiaineista- ja menetelmistä löytyy mm. DR14e detektorin desinfiointiohjeesta. Jos haluat käyttää muita desinfiointiaineita, pyydä ensin kauttamme Agfan hyväksyntä, sillä useimmat desinfiointiaineet voivat vahingoittaa laitetta. Huomaa, että UV-desinfiointi ei ole sallittua.

Suorita desinfiointi valittujen desinfiointiaineiden, työvälineiden ja sairaalan käyttöä, hävittämistä ja turvallisuutta koskevien ohjeiden mukaisesti.

Muovisen suojakuoren käyttö

Jos DR-ilmaisinta käytetään ympäristössä, jossa vaaditaan desinfiointi tai jossa se voi joutua kosketuksiin veren tai muiden ruumiin nesteiden kanssa, estä sen joutuminen suoraan kosketukseen potilaan kanssa käyttämällä
muovista suojakuorta. Varmista, että suojakuoressa ei ole ryppyjä tai taitoksia, sillä ne näkyvät kuvassa.

HUOMAUTUS:
DR-ilmaisimen tai akun sisään joutuvat nesteet voivat aiheuttaa toimintahäiriön ja saastumisen. Ole varovainen erityisesti desinfioidessasi DR-ilmaisimen alapuolta läheltä akkukoteloa.

Tarkemmat detektorien desinfiointiohjeet toimitetaan laitetoimituksen yhteydessä. Jos se on jostain syystä päässyt katoamaan, niin ota yhteyttä. Lähetämme uudet ohjeet sähköpostilla.

Sähköposti: info@imaqen.com

Puhelin 044 721 0530

 

Lähetä sähköpostia tästä