Taloudellinen ja käyttäjän tarpeisiin kustomoitava:

DR 400

DR 400 mahdollistaa röntgenosaston siirtymisen digitaaliseen kuvantamiseen vaiheittain.

  • Kuvalevyt (CR) ja/tai suoradigitaaliset detektorit (DR)
  • Moottorisoitu pystysuuntainen putkipään seuranta mukautuu putkipään korkeuden mukaan silloin, kun buckyn korkeutta muutetaan. Tämä helpottaa potilasasettelua.
  • Putkipäässä on automaattisesti liikkuva 10-tuuman monitoiminäyttö, jossa on kuvan esikatselu, kuvausarvot ja paljon muuta
  • Kääntyvässä buckyssä on automaattinen kasettikoon tunnistussensori, joka kontrolloi automaattista kollimaattoria nopeuttaen työnkulkua
  • DAP (Dose Area Product) -mittari: joko ulkoinen (manuaalinen kollimaattori) tai sisäinen (automaattinen kollimaattori)
agfa-logo2
Agfa DR 600 suoradigitaalinen kuvantaminen

Monipuolinen detektorivalikoima:

Kuvalevyt ja/tai DR detektorit

Laite on suunniteltu digitaaliseen kuvantamiseen siirtyvien sairaaloiden ja röntgenasemien tarpeisiin.

Monipuolinen lattiakiinnitteinen röntgenlaite mahdollistaa siirtymisen filmikuvantamisesta kuvalevykuvantamiseen (CR) ja sitä kautta usean detektorin mahdollistamaan suoradigitaalisuuteen (DR).

Lattiakiinnitys nopeuttaa asennusta ja käyttöä

DR 400:n laitekonfiguraatio koostuu lattiakiinnitteisestä kuvauspöydästä, jossa on yhtenäinen lattiaohjauskisko sekä seinätelineestä.

Laitteen asennus vaatii vain vähän esivalmisteluja kuvaushuoneessa. Asennus käy nopeasti pieneenkin tilaan (tilavaatimus vain 4 x 2 metriä)

Laitteeseen voidaan valita generaattori ja röntgenputki yksikön tarpeiden mukaan. Lyhyen käyttökoulutuksen jälkeen laitteen käyttö sujuu helposti yhdelta henkilöltä. Tämä tekee DR 400:sta erittäin taloudellisen ratkaisun.

Kirkkaasti parempi kuvanlaatu:

MUSICA

MUSICA (Multi-Scale Image Contrast Amplification) kuvaprosessointi parantaa niin kuvanlaatua kuin röntgenteknikoiden ja radiologien työnkulkua. Viimeisimmät teknologiset parannukset tarjoavat enemmän yksityiskohtia kuviin ja mahdollistavat varman ja mukavan kuvien tulkinnan. Koe ero!

Jan_Gustafsson_Röntgentekno_Imaqen

Yhteystiedot:

Myynti

Jan Gustafsson
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 525 2254

Lähetä sähköpostia
service-icon

Yhteystiedot:

Tekninen tuki ja huolto

Puhelin 044 7210530
service (at) imaqen.com