Huippuunsa viritettyä suorityskykyä digitaaliseen röntgenhuoneesseen:

DR 600

Natiiviröntgenlaite DR 600:n korkea tuottavuus, innovaatiset ominaisuudet ja Zero Force-teknologia tarjoavat nopeutta, tarkkuutta ja mukavuutta. Täysin automaattisen DR 600:n virtaviivainen työnkulku nostaa käyttöastetta ja parantaa potilaiden ja laitteen käyttäjien kokemusta kiireisilläkin vastaanotoilla.

 • kevyt, helppo ja automatisoitu käyttö
 • tarkka ja tehokas annoshallinta
 • MUSICA kuvaprosessointi parantaa kuvanlaatua
 • moderni automatisoitu teknologia maksimoimaan tuottavuutta
 • helppo käyttöliittymä
 • laadukkaat detektorit, jotka kaappaavat pienimmätkin yksityiskohdat
 • maksimoidut kuormitus- ja asettelumahdollisuudet
 • Zero Force-teknologia mahdollistaa laitteen kevyen liikuttelun
 • EasyStitch-teknologia
 • Digitaalinen tomosynteesi

UUTTA!

agfa-smart-xr-banneri-web

Ruotsissa on jo useampi DR 600 asennus. Lue artikkeli ”Two more top-performance DR 600 rooms installed at Gävle Hospital in Sweden” klikkaamalla tästä.

Nopeus, tarkkuus ja mukavuus yhdistettynä:

Zero Force – teknologia

ZeroForce-teknologia: Putkipään, seinäjalustan ja pöydän liikuttaminen kaikkiin eri suuntiin on nopeaa ja vaatii käyttäjältä todella vähän voimaa.

Katso video ja totea itse, miten Zero Force tekee työnkulusta vielä helpompaa.

Joskus oikean valinnan tekeminen voi olla haasteellista. Haluat olla varma, että teet pitkälle aikavälille käytännöllisyyden ja taloudellisuuden kannalta parhaimman mahdollisen päätöksen.

ENSILUOKKAINEN JA LAADUKAS KUVANTAMINEN PERUSTUU NÄYTTÖÖN

Agfa HealthCarelle kuvantaminen ja integraatiot ovat ydinliiketoimintaa. Vankkarakenteinen DR 600 on valmistettu palkitulla tehtaalla Peissenbergissä, Saksassa. Voit luottaa siihen, että DR 600 perustuu Agfa HealthCaren tunnettuihin teknologisiin näyttöihin: korkeaan laatuun, laitteistoihin, erinomaiseen tuottavuuteen sekä kilpailukykyiseen huoltoon ja ylläpitosopimuksiin.

AMMATTIMAISET PALVELUT OPTIMOIMAAN KUVAUSHUONEEN TOIMIVUUTTA

Asennuksen ja henkilöstön koulutuksen lisäsi tarjoamme Agfa HealthCaren suunnittelupalvelua. Se helpottaa optimoimaan yksikkönne toimintaa useiksi vuosiksi parantamalla ergonomiaa ja tuottavuutta.

SITOITUMINEN PITKÄAIKAISEEN ASIAKASSUHTEESEEN 

Ansioituneena ja innovatiivisena valmistajana Afga Healthcare sitoutuu pitkäaikaiseen ja tuottavaan suhteeseen asiakkaidensa kanssa tarjoten heille kaikki kehittyvän teknologian tuomat edut. Uudet tuotteet on suunniteltu erityisesti auttamaan käyttäjiä siirtymään kuvalevytekniikan käytöstä suoradigitaaliseen ratkaisuun.

DR 600 tarjoaa kaikki DR:n tuottavuuteen ja CR:n monipuolisuuteen liittyvät edut, jolloin siirtyminen suoradigitaaliseen kuvantamiseen on saumatonta:

 • suora kuvakaappaus yhdistettynä monipuoliseen valikoimaan eri detektorikokoja auttaa suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan kuvaushuoneen
 • MUSICA kuvaprosessointi parantamaan kuvanlaatua
 • nopeampi esikatselu monipuoliselta NX työasemalta
 • tuttu työnkulku

Kirkkaasti parempi kuvanlaatu:

MUSICA

MUSICA (Multi-Scale Image Contrast Amplification) kuvaprosessointi parantaa niin kuvanlaatua kuin röntgenteknikoiden ja radiologien työnkulkua. Viimeisimmät teknologiset parannukset tarjoavat enemmän yksityiskohtia kuviin ja mahdollistavat varman ja mukavan kuvien tulkinnan. Koe ero!

Jan_Gustafsson_Röntgentekno_Imaqen

Yhteystiedot:

Myynti

Jan Gustafsson
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 525 2254

Lähetä sähköpostia
service-icon

Yhteystiedot:

Agfa HealthCare tekninen tuki ja huolto

Puhelin +358 207 815 646
heservice.fi@agfa.com

About Agfa HealthCare

Agfa HealthCare, a member of the Agfa-Gevaert Group, is a leading global provider of diagnostic imaging and healthcare IT solutions. The company has nearly a century of healthcare experience and has been a pioneer on the healthcare IT market since the early 1990’s. Today Agfa HealthCare designs, develops and delivers state-of-the-art systems for capturing, managing and processing diagnostic images and clinical/administrative information for hospitals and healthcare facilities, as well as contrast media solutions to enable effective medical imaging results.

www.agfahealthcare.com

 

Read more (link to Agfa Healthcare)
agfa-logo2