Agfan SmartXR ominaisuudet tarjoavat ennakoitavan työnkulun, parempaa tuottavuutta ja tasaisesti laadukkaita tuloksia.

Röntgenkuvaus on sekä tiedettä että taidetta. Potilaskuvauksissa on niin monta muuttujaa ja niin monia vaihtoehtoja. Ne kaikki vaativat päätöksiä ja toimenpiteitä, jotka vievät aikaa ja vaikuttavat työnkulkuun.

SmartXR Assistant auttaa käyttäjiä keventämällä työtaakkaa ja antamalla lisätukea kuvanottoon. Detektorin oikea suuntaus, potilasasettelu, tarkka potilasannos ja paljon muuta – SmartXR on luotettava avustaja, joka opastaa parempaan operatiiviseen ja kliiniseen suoritukseen.

Lataa ilmainen White paper Business Case and Benefits of Automatic X-ray Rotation Functionality within Agfa’s SmartXR® Offering,

Tuoreimpien tutkimustietojen mukaan röntgenhoitajan täytyy manuaalisesti kääntää 83% kaikista osastoilla tehtävistä thorax -tutkimuksista. Kuvien kääntämiseen käytettyjen klikkausten vähentämisellä säästetään keskimäärin työaikaa vuositasolla jopa 20 tuntia. Ja tämä pelkästään keuhkokuvien osalta.

 SmartRotate kääntää kuvan aina oikeaan katselukulmaan, oli detektori sitten ylösalaisin tai muuten väärässä orientaatiossa. Käytettäessä yhdessä Freehand rotate -ominaisuuden kanssa, ovat kuvasi aina täydellisesti ripustettuina.

  • Vähemmän jälkikäsittelyn tarvetta
  • Yhdenmukainen kuvien ripustus

 

Nyt saatavilla 30 päivän ilmainen kokeilu, ota yhteys!

.

LiveVision tuottaa videokuvaa potilaasta röntgenputkeen asennettavan kameran avulla. Tämä visuaalinen kuva avaa oven muihin SmartXR ominaisuuksiin, tuottaen diagnostisen kuvan ilman uusintakuvauksia.

SmartAlign suuntaa tarkasti detektorin ja röntgenputken toisiinsa tuottaen tasalaatuisen kuvan sekä hyvän hilanpoisto prosessoinnin

SmartAlign auttaa sinua toistamaan projektioiden asettelut tasalaatuisina, vähentäen uusintakuvausten määrää.

SmartDose: Ei ole aina helppoa valita optimaalisia kuvausarvoja tutkimukselle ja oikeiden parametrien löytäminen voi olla aikaa vievää.

SmartDose käyttää 3D -konenäköä määrittämään potilaan kehon paksuuden ja tuottaa tutkimukselle suositeltavat optimoidut kuvausarvot, pohjautuen tutkittavan potilaan anatomiaan.

SmartPositioning paikannus yhdistää LiveVisionin videokuvavirran ja siitä muodostetun kuvasarjan esikatselu ikkunaksi (kuva) joka projisoidaan potilaan kehon päälle potilas asettelua varten.

SmartPositioning näyttää valitun kollimaatioalueen ja aktiivisten AEC-kammioiden paikan, mikä auttaa sinua välttämään uusintaotoksia.

CriticalScan™: Kriittisten löydösten tunnistus kuvauksen aikana

CriticalScan™ tunnistaa kiireellistä hoitoa vaativat patologiat keuhkokuvauksissa, kuten esimerkiksi pneumothorax -tapaukset, joista radiologit saavat automaattisen hälytyksen jo kuvauksen aikana. 

Critical Scan toimii saumattomasti taustalla, mahdollistaen röntgenhoitajan lisäkuvausten suorittamisen ja kuvamerkintöjen asettamisen tarvittaessa.  Sekä alkuperäinen kuva, että Critical Scanin tekemä kuva lähetetään yhdessä PACS -arkistoon tukemaan radiologin lausunnon tekemistä.

  • Järjestelmä pysyy käytössä ja toimintavalmiina sillä aikaa kun patologian tunnistusta suoritetaan
  • Sovellettavissa yli 14 -vuotiaille potilaille
  • Tunnistus 10:lle yleisimmälle patologialle, kriittisyys osoitetaan liikennevaloilla!
  • Mikäli kiireellistä hoitoa vaativa löydös havaitaan, saa käyttäjä tästä huomautuksen, joka vaatii käyttäjän kuittauksen.

Yhteystiedot:

Myynti

Jan Gustafsson
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 525 2254

Lähetä sähköpostia