ACCUTRON® CT-D VISION

UUSI VARJOAINEINJEKTORI TT-TUTKIMUKSIIN

Accutron® CT-D Vision on MEDTRON AG:n uuden sukupolven varjoaineinjektori TT-tutkimukseen. Käyttäjien tarpeisiin kehitetty Accutron® CT-D:n uusin malli parantaa entisestään TT-injektorin käytettävyyttä ja optimoi sen integroitumisen radiologiseen työnkulkuun.

  • isot kosketusnäytöt parantavat käyttöliittymän käytettävyyttä
  • uusi IDS-ohjelmistovaihtoehto tarjoaa DICOM-standardiin perustuvan RIS/PACS-rajapinnan
  • uusien lääketieteellisen luokan pyörien avulla injektoria voidaan siirtää pienemmällä vaivalla ja hiljaisemmin kuvaushuoneen lattialla

ACCUTRON® CT-D VISION TOIMINNALLISUUKSIA

UUDET NÄYTÖT VÄHENTÄVÄT SILMIEN RASITUSTA

Korkearesoluutioiset kosketusnäytöt, 10″ injektioyksikössä ja 12″ kaukosäätimessä, parantavat käyttömukavuutta ja auttavat vähentämään silmien väsymistä.

Uusi graafinen käyttöliittymä tarjoaa kattavan yleiskatsauksen jokaisesta tutkimuksesta.

NÄYTÖN PARANNETTU LUETTAVUUS KONSOLIHUONEESSA

Tutkimushuoneessa valotila-valinta injektointinäytössä parantaa avainparametrien luettavuutta.

Konsolihuoneen heikossa valaistuksessa käyttäjä voi valita pimeän tilan-näytön vähentääkseen näköhäiriöitä, jolloin käyttäjä voi paremmin  keskittyä itse toimenpiteeseen.

PAREMPI INJEKTORITELINEEN LIIKUTELTAVUUS

Langaton Accutron® CT-D Vision -injektorijärjestelmä hyödyntää älykästä akunhallintajärjestelmää, joka optimoi akun latauksen keston ja lisää entisestään käytettävyyttä.

Uusien lääketieteellisen luokan pyörien avulla injektoria voidaan siirtää pienemmällä vaivalla ja hiljaisemmin kuvaushuoneen lattialla.

PARANNETTU KÄYTTÖKOKEMUS

Accutron® CT-D Visionin päivitetty graafinen käyttöliittymä keskittyy tarjoamaan kattavat tiedot jokaisesta parametrista. Se korostaa visuaalisesti tärkeimmät parametrit.

Valinnat luetteloista ja tallennetusta profiilikirjastosta yksinkertaistavat toimenpiteen hallintaa. Tämä johtaa helpompaan, selkeämpään ja tarkempaan ohjelmointiin lyhyemmässä ajassa.

LAAJENNETTU SEURANTA INJISOINTIKOHTEESEEN JA VARJOAINETYYPPIIN

Varjoaineen antamisen jäljitettävyys tarkoittaa varjoaineannoksen ja tavan, jolla annos annettiin potilaalle, kirjaamista.

Accutron® CT-D Vision tallentaa injisointikohdan sijainnin ja IV-katetrin koon sekä varjoainetyypin suoraan osana ruiskutustietoja, joten se tarjoaa kattavan seurattavuuden ja dokumentoinnin varjoaineen antamisesta.

OPTIMOITU INTEGROINTI RADIOLOGISEEN TYÖNKULKUUN

Accutron® CT-D Vision on varustettu useilla merkittävillä uusilla ominaisuuksilla, jotka optimoivat sen integroinnin radiologiseen työnkulkuun.

Injektiotietojen jakaminen:

Uusi IDS-ohjelmistovaihtoehto tarjoaa DICOM-standardiin perustuvan RIS/PACS-rajapinnan. Sen avulla on mahdollista päästä suoraan RIS:n modaliteettityöluetteloon, jotta käyttäjä voi liittää varjoaineen ruiskutustiedot potilaskuviin ja -tietoihin ja tallentaa ne PACS-järjestelmään.

Tutustu Accutron® CT-D Visioniin. Katso video YouTubessa.

KLIINISET HYÖDYT

Parannettu potilashoito: 

Accutron® CT-D Visionin uusi kätevä käyttöliittymä yksinkertaistaa ohjelmointia suorien valintojen ja luetteloiden avulla. Parannettu luettavuus auttaa vähentämään riittämättömien ruiskutusasetusten riskiä. Se myös parantaa ruiskutuksen tarkastelua.

Täydellinen jäljitettävyys: 

DICOM standardiin perustuva IDS-ohjelmisto mahdollistaa ruiskutustietojen siirrot RIS:in / PACS:iin. Injisointikohtia ja varjoaineen hankintaa koskevien tietojen lisäksi se tarjoaa kattavan jäljitettävyyden ja varjoaineen antamisen dokumentoinnin kuvantamisen, potilaiden ja tutkimustietojen osalta.

TOIMINNALLISET HYÖDYT

Parempi käyttömukavuus: 

Kaksi suurempaa kosketusnäyttöä, toinen injektioyksikössä ja toinen kaukosäätimessä, lisäävät luettavuutta ja vähentävät silmien väsymistä.

Parempi liikuteltavuus: 

Älykäs akunhallintajärjestelmä ja telineen uudet pyörät lisäävät joustavuutta etenkin silloin, kun käytössä on useita tutkimushuoneita. 

Optimoidut työnkulut: 

IDS-ohjelmisto mahdollistaa ruiskutustietojen jakamisen kuvantamisosaston kanssa RIS:n ja PACS:n kautta.

TALOUDELLISET HYÖDYT

Accutron® CT-D Visionia voidaan käyttää kerta- tai monikäyttöisenä, yhdellä tai kahdella ruiskulla. Se tarjoaa joustavuutta, joka auttaa hallinnoimaan kertakäyttötuotteiden kustannuksia ja optimoimaan injektorin kustannus-hyötysuhteen aktiivisuuden mukaan.

LISÄTIETOA, TEKNISET TIEDOT

Lataa englanninkielinen tuote-esite tästä.

Lataa teknisten tietojen englanninkielinen PDF-esite tästä.

(avautuu uuteen ikkunaan)

Accutron® CT-D Visionin tuotevariantit

Kattokiinnitteinen versio: Ondalian Valia S1+

Accutron CT-D Vision on saatavana myös kattoversiona. Accutron CT-D:n kattoversio on suunniteltu käytettäväksi erityisesti ensiapu-, tehohoito- tai interventio-CT-laitteiden kanssa. Kattoon kiinnitettynä se pitää lattian täysin vapaana potilaille, sairaalasängylle ja hoitohenkilökunnalle. Jatkuvan virransyötön ansiosta se on aina käyttövalmis.

Jousitus tarjoaa erinomaisen ulottuvuuden markkinoiden suurimmalla pystysuoralla nivelellä (+45°/-70°) ja kiertokulmalla (360° pysäyttimellä). Liikuteltavuus mahdollistaa Accutron CT-D Vision-ruiskutuspään sijoittamisen täydelliseen asentoon joka kerta toimenpiteestä riippumatta.

Virtalähteellinen malli

Suoralla verkkojännitteellä varustettu Power Supply -versio varmistaa jatkuvan käyttöajan päivystysosastolla.

Gantry-versio

Siemensin SOMATOM go CT -järjestelmien Gantry-versio mahdollistaa injektorin sijainnin lähemmäksi potilasta. Jatkuvan virransyötön ansiosta laite on aina käyttövalmis.

Medtron AG:n tuotteet varjoaineavusteisiin tutkimuksiin

TIETOKONETOMOGRAFIA

Accutron® CT-D Vision

  • Kaksiosainen ruiskutusjärjestelmä

Accutron® CT

  • Yksiosainen ruiskutusjärjestelmä

MRI

Accutron® MR

  • Kaksiosainen ruiskutusjärjestelmä

Accutron® MR3

  • Kolmiosainen ruiskutusjärjestelmä

ANGIOGRAFIA

Accutron® HP-D

  • Kaksiosainen ruiskutusjärjestelmä

Accutron® HP

  • Yksiosainen ruiskutusjärjestelmä
Jan_Gustafsson_Röntgentekno_Imaqen

Yhteystiedot:

Myynti

Jan Gustafsson
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 525 2254

Lähetä sähköpostia
service-icon

Tekninen tuki ja huolto

Puhelin 044 721 0530
service@imaqen.com