xeos.logo

XEOS AURA 10

XEOS AURA 10 on kaikkien aikojen ensimmäinen preparaattien PET-CT-laitteisto leikkauksen aikaiseen tarkkaan ja nopeaan diagnostiikkaan. Menetelmä tarjoaa asiantuntijoille PET-kuvauksen herkkyyden yhdistettynä submillimetriseen spatiaaliseen resoluutioon helposti ja varmasti.

AURA 10 PET-CT -näyteskanneri tarjoaa:
● Korkealaatuinen kuvanlaatu jo leikkaussalissa
● Kuvaustulokset 10 minuutissa
● Nopea lataus PACSiin välitöntä radiologin tulkintaa varten
● Kompakti, helposti liikuteltava ja ergonominen laite
● Käyttäjäystävällinen kuvien katseluohjelma

Onkologien asiantuntijoiden kuvantamisvalinta

Näytteen kuljettaminen radiologian osastolle ja diagnostisten tulosten saaminen vie aikaa. AURA 10 -näytekuvauslaitteen käyttö leikkaussalissa lyhentää toimenpiteen kestoa. Referenssikuva saadaan heti leikkaussalissa. Kuvat ladataan PACS-järjestelmään, jotta radiologi voi tarkastella niitä heti. Tämä säästää arvokasta toimenpideaikaa.

Välitön tulkinta PACS:ssa

Kirurginen henkilökunta luottaa radiologin tai isotooppilääketieteen lääkärin asiantuntemukseen ja tulkintaan. Näiden asiantuntijoiden tulkinta on kriittistä tukemaan kirurgin arviota siitä, onko kohdekudos leikattu vai ei. AURA 10:n avulla kuvantamisasiantuntijat voivat nopeuttaa tulkintaa.

Parempi suunnittelu, vähemmän keskeytyksiä

Radiologien ja isotooppilääketieteen lääkäreiden on käsiteltävä jatkuvasti kasvavaa määrää lääketieteellisiä kuvia. Näytteenkuvauspyynnöt leikkaussalista lääketieteelliselle kuvantamisosastolle eivät ole vain erittäin ennakoimattomia, vaan kun kuvat saapuvat, ne on myös diagnosoitava välittömästi. Tämä suuri työmäärä ja ennakoimattomuus ovat vakavia stressitekijöitä.

Säästävä rintasyöpäkirurgia

Kirurgit luottavat AURA 10 PET CT -kuvauslaitteeseen saadakseen erittäin tarkkoja kuvia rintanäytteestä ja minimoiden samalla kirurgisen työnkulun häiriöt.

Rintakirurgit tarvitsevat erittäin tarkkoja kuvia leikatuista näytteistä vähentääkseen uudelleenleikkauksen riskiä ja parantaakseen kosmeettista lopputulosta. Valitettavasti nykyiset perinteiset toimenpiteenaikaiset marginaaliarvioinnin tekniikat ovat joko työläitä ​​tai tarjoavat vain rajoitetusti toimintoja.

Hyötyjä potilaalle:

Pienempi uusintaleikkauksen tarve AURA 10 yhdistää PET:n pikomolaarisen herkkyyden ja erittäin tarkan 3D-kuvan rekonstruoinnin.
Tämä antaa teille kaikki kuvantamisominaisuudet, joita tarvitsette kohteena olevan kudoksen kuvaamiseen toimenpiteessä. Voitte luottavaisesti päättää kirurgisen toimenpiteen ja vähentää uusintaleikkauksen todennäköisyyttä.

Enemmän mielenrauhaa potilaillenne

Parhaan saatavilla olevan intraoperatiivisen kuvantamistekniikan käyttö vähentää merkittävästi potilaan huolta toimenpiteen onnistumisesta. Tämä stressin vähentäminen edistää potilaidenne
toipumista.

Lyhyempi anestesia-aika

Virtaviivaisempi työnkulku ja reaaliaikainen yhteistyö radiologian osaston kanssa voivat lyhentää toimenpiteen kokonaiskestoa. Tämä voi myös lyhentää potilaanne anestesia-aikaa ja vähentää postoperatiivisten komplikaatioiden riskiä.

Parempi kosmeettinen lopputulos

Intraoperatiivisen kuvantamisen avulla voit poistaa vähemmän kudosta ensimmäisessä leikkauksessa ja saada paremman kosmeettisen tuloksen.

Eturauhassyövän leikkaus

Urologiakirurgit voivat sisällyttää toimenpiteisiinsä AURA 10 PET-CT -kuvauslaitteen negatiivisten marginaalien arvioimiseksi intraoperatiivisesti varmemmin. Tällä tavalla he voivat suorittaa eturauhasleikkauksia suuremmilla onnistumismahdollisuuksilla.
Selkeä kuva resektiomarginaalista on ratkaisevan tärkeää, jos haluat vähentää uusintaleikkauksen tai adjuvanttihoitojen, kuten sädehoidon tai kemoterapian, mahdollisuuksia. Tähän mennessä pakasteleikkeet ovat edelleen yleisimpiä eturauhassyövän leikkauksissa. Tämä tekniikka vaatii kuitenkin pitkän intraoperatiivisen arvioinnin ja anestesiajakson (jopa 30 minuuttia), mikä ei ole potilaalle hyödyllistä.
AURA PET-CT -kuvauslaite hyödyntää PSMA PET:n tehoa ja tuottaa erittäin tarkan kuvan näytteestä muutamassa minuutissa. Tämä nopeuttaa toimenpidettä, lyhentää anestesian aikaa ja parantaa potilaiden tuloksia.

Pään ja kaulan syövän leikkaus

Pään ja kaulan syövän leikkauksen aikana AURA 10 PET-CT -kuvauslaite antaa selkeän ja tarkan kuvan leikatusta näytteestä. Tämän ansiosta kirurgit voivat arvioida syvät marginaalit, jopa pienimmissä suun alueen syövissä.
Pään ja kaulan syövän leikkauksessa leikkausmarginaalien arvioiminen ja oikeiden päätösten tekeminen on monimutkainen prosessi. Positiivisten marginaalien määrä on tyypillisesti korkea muihin syöpäleikkaustyyppeihin verrattuna, ja toistaiseksi intraoperatiivisten arvioiden mahdollisuudet ovat olleet rajalliset. Pakasteleikkeitä käytetään laajasti intraoperatiivisessa arvioinnissa, mutta valitettavasti ne pidentävät leikkausaikaa merkittävästi.
AURA PET-CT -kuvauslaite käyttää 18F-FDG-radiomerkkilaitetta, joka antaa kirurgille enemmän selkeyttä kaulan tai pään näytteestä muutamassa minuutissa. Tuloksena on lyhyempi toiminta-aika ja pienempi uusintaleikkauksen tai liitännäishoidon riski potilaalle.

Lue lisää valmistajan sivuilta.

XEOS_Red_Dot_Winner

Yhteystiedot:

Myynti

Arttu Hautakangas

Tuotepäällikkö
Applikaatio- ja tuotespesialisti
Puhelin 040 525 2254

Lähetä sähköpostia

Yhteystiedot:

Tekninen tuki ja huolto

Puhelin 044-721 0530
service@imaqen.com