Onnistutaan yhdessä

Vuonna 2016 perustettu ja Helsingissä päämajaansa pitävä Imaqen Oy on nopeasti kehittyvä ja liiketoimintaansa laajentava täysin suomalaisomistuksessa oleva terveysteknologian yritys. Oman tuotekehityksen rinnalla tarjoamme tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille ja autamme muita terveysteknologian yrityksiä kansainvälistymään. Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme täällä.

Tiimillämme on vuosikymmenien kokemus terveydenhuollon, erityisesti kuvantamislaitteiden tuotekehityksestä, valmistuksesta sekä kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista. Tuotekehityksemme tekee tiivistä tutkimus- ja kehitysyhteistyötä yliopistojen ja kliinisten asiantuntijoiden kanssa.

Pään- ja hampaiston alueen diagnostinen kuvantaminen on yksi ydinosaamisalueitamme ja erityisen lähellä sydäntämme. Järjestämme koulutuksia perinteisten 2D kuvantamismodaliteettien lisäksi vaativamman KKTT-tekniikan tiimoilta sekä säteilyturvallisuuteen- ja suojeluun liittyvissä asioissa. Kouluttajamme ovat alansa huippuosaajia.

Palvelutoiminnassa meillä on lääketieteen, lääketieteellisen tekniikan sekä juridiikan kokeneita asiantuntijoita. Hallitsemme voimassa olevat viranomaisvaatimukset sekä tunnemme terveydenhuollon lakien, asetusten ja määräysten ajantasaiset tiedot. Tunnemme terveydenhuollon laitteisiin liittyvät EU-asetukset, MedDev-ohjeet ja borderline-dokumentit. Kliiniset tutkimukset ja yrityksen IPR-asiat ovat osa ammattitaitoamme.

Olemme pitkän linjan kokenut, osaava ja luotettava yhteistyökumppani.

Tilaa Imaqenin uutiskirje

Facebook

CT Dose Profiler – runsaasti analysoitua tietoa yhdellä valotuksella: CTDI100, Point Dose, CT annosprofiili (CT dose profile), CTDIw, CTDIvol, DLP, Automaattisen valotussäädön (AEC) toiminta, FWHM (Full width at half maximum of the dose profile), Geometrinen hyötysuhde (Geometric efficiency%). ... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Esittelyssä Agfan DR 100e osastokone. Katso videolta, miten DR 100e tuo sujuvuutta työnkulkuun.
Kaikki Agfan kuvantamisratkaisut Imaqenilta. Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=17&v=UFUZJZEVuiMDR 100e A compact, mobile imaging system The mobile DR 100e is specially designed for the confined spaces and hallways of hospitals and clinics. Easily maneu...
... See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Onko teidän vastaanotollanne tullut aika siirtyä työnkulkua tehostavaan suoradigitaaliseen kuvantamiseen? Ottakaa yhteyttä, niin etsitään teille sopivin detektori-ratkaisu. Yhteystietomme ja tuotevalikoimamme löydät kotisivuiltamme (imaqen.fi)
Agfan kuvantamisratkaisut pienille ja suurille eläinlääkäriasemille. Katso video, niin saat tietää mitä asiakkaat arvostavat Agfan tuotteissa.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=34&v=1yB2__PpH2wyoutube.com
... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Röntgenlaitteiden säteilytekniset mittaukset sujuvat nopeasti ja luotettavasti RTI:n Black Piranha mittalaitteella. Käyttökohteet: Mammografia, Natiiviröntgenlaitteet, Fluoroskoopit, Tietokonetomografia, Kartiokeilatietokonetomografia, Intraoraali, Panoraama. Taattua laatua Ruotsista! Mittalaitteilla on kahden vuoden takuu ja kalibrointiväli. ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

View on Facebook

Tutkimus ja tuotekehitystoiminta

Imaqen Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on perustettu tutkimaan ja kehittämään ratkaisuja ja palveluita terveydenhuollon edistämiseksi, erityisesti syövän tunnistamiseksi jo sen varhaisessa vaiheessa.

Tuotekehitystiimiimme kuuluu pitkän linjan kuvantamislaitteiden suunnittelun ja markkinoille viennin ammattilaisia sekä kliinisiä asiantuntijoita.

Terveydenhuollon tuotteet ja tarvikkeet

Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveysasemat, eläinlääkäri- ja hammaslääkäriasemat. Tuotevalikoimaamme kuuluvat maailman johtavan diagnostisten kuvantamisratkaisujen valmistajan Agfa HealthCaren CR ja DR tuotteet, laadukkaat intraoperatiiviseen kaksitasokuvantamiseen suunnitellut Biplanar™ läpivalaisulaitteet,  RTI:n säteilytekniset mittalaitteet, Dose-ohjelmisto potilasannosten hallintaan, raportointiin, analysointiin ja optimointiin sekä pienten ja keskisuurten vastaanottojen tarpeisiin suunniteltu SE Suite PACS (arkistointijärjestelmä).

Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita tuotevalikoimaamme.

Beautiful businesswoman stitching two piece of jigsaw puzzle. Focus on the puzzles.

Palvelutoiminnot

MD-CE-Assistance on terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita valmistaville yrityksille tarkoitettu palvelukokonaisuus. Yksilöllisesti räätälöitävään palvelukokonaisuuteen kuuluu mm. tuotteen patentointiin liittyvät asiat, tuotteen markkinoille saattaminen laitteen luokittelusta aina laatujärjestelmän kehittämiseen ja kliinisiin tutkimuksiin asti. Palveluun kuuluu valmistuksen jälkeisten velvoitteiden, kuten vaaratilanneilmoitusten sekä korjaavien toimenpiteiden koordinointi yhteiseurooppalaisen toimintamallin mukaan (MedDev) sekä esi-auditoinnit ennen viranomais- tai ilmoitetun laitoksen tarkastuksia.

i-MD-Assistance on terveydenhuollon yksiköille tarkoitettu palvelukokonaisuus, jossa selvitetään yksikköä koskevat lakivaatimukset, tehdään nykyselvitys yksikön asianomaisten lakien toimintatasosta, raportoidaan mahdolliset puutteet ja laaditaan tarvittavat korjaavien toimenpideiden ohje. Palveluun voidaan sisällyttää juridiset palvelut. Palvelu räätälöidään aina yksikkökohtaisesti.

Koulutuspalvelut

Imaqenin kurssit tarjoavat laaja-alaista ja valmistajista riippumatonta tietoa pään ja hampaiston alueiden kuvantamisen mahdollisuuksista. Kursseillamme saat tietoja kuvantamistekniikoista, diagnostisista käyttöalueista, laadunvarmistuksesta ja säteilyturvallisuudesta. Kurssitarjontamme kattaa kaiken kuvantamisesta: perinteisestä 2D kuvantamisesta vaativaan 3D-kartiokeilakuvantamiseen (KKTT). Tutustu kurssitarjontaan.

Käytännön_harjoittelu_KKTT_Qmedical_2017