Onnistutaan yhdessä

Vuonna 2016 perustettu ja Helsingissä päämajaansa pitävä Imaqen Oy on nopeasti kehittyvä ja liiketoimintaansa laajentava täysin suomalaisomistuksessa oleva terveysteknologian yritys. Oman tuotekehityksen rinnalla tarjoamme tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille ja autamme muita terveysteknologian yrityksiä kansainvälistymään. Tutustu tuote- ja palveluvalikoimaamme täällä.

Tiimillämme on vuosikymmenien kokemus terveydenhuollon, erityisesti kuvantamislaitteiden tuotekehityksestä, valmistuksesta sekä kansainvälisestä myynnistä ja markkinoinnista. Tuotekehityksemme tekee tiivistä tutkimus- ja kehitysyhteistyötä yliopistojen ja kliinisten asiantuntijoiden kanssa.

Pään- ja hampaiston alueen diagnostinen kuvantaminen on yksi ydinosaamisalueitamme ja erityisen lähellä sydäntämme. Järjestämme koulutuksia perinteisten 2D kuvantamismodaliteettien lisäksi vaativamman KKTT-tekniikan tiimoilta sekä säteilyturvallisuuteen- ja suojeluun liittyvissä asioissa. Kouluttajamme ovat alansa huippuosaajia.

Palvelutoiminnassa meillä on lääketieteen, lääketieteellisen tekniikan sekä juridiikan kokeneita asiantuntijoita. Hallitsemme voimassa olevat viranomaisvaatimukset sekä tunnemme terveydenhuollon lakien, asetusten ja määräysten ajantasaiset tiedot. Tunnemme terveydenhuollon laitteisiin liittyvät EU-asetukset, MedDev-ohjeet ja borderline-dokumentit. Kliiniset tutkimukset ja yrityksen IPR-asiat ovat osa ammattitaitoamme.

Olemme pitkän linjan kokenut, osaava ja luotettava yhteistyökumppani.

Tilaa Imaqenin uutiskirje

Tutkimus ja tuotekehitystoiminta

Imaqen Oy on suomalainen terveysteknologiayritys, joka on perustettu tutkimaan ja kehittämään ratkaisuja ja palveluita terveydenhuollon edistämiseksi, erityisesti syövän tunnistamiseksi jo sen varhaisessa vaiheessa.

Tuotekehitystiimiimme kuuluu pitkän linjan kuvantamislaitteiden suunnittelun ja markkinoille viennin ammattilaisia sekä kliinisiä asiantuntijoita.

Terveydenhuollon tuotteet ja tarvikkeet

Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveysasemat, eläinlääkäri- ja hammaslääkäriasemat. Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa maailman johtavan diagnostisten kuvantamisratkaisujen valmistajan Agfa HealthCaren kuvantamisratkaisut (CR ja DR), RTI:n säteilytekniset mittalaitteet, Dose-ohjelmisto potilasannosten hallintaan, raportointiin, analysointiin ja optimointiin sekä skaalautuvat ja monipuoliset Paxera Health PACS ratkaisut (medical, dental, vet).

Etsimme jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita tuotevalikoimaamme.

Beautiful businesswoman stitching two piece of jigsaw puzzle. Focus on the puzzles.

Palvelutoiminnot

MD-CE-Assistance on terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita valmistaville yrityksille tarkoitettu palvelukokonaisuus. Yksilöllisesti räätälöitävään palvelukokonaisuuteen kuuluu mm. tuotteen patentointiin liittyvät asiat, tuotteen markkinoille saattaminen laitteen luokittelusta aina laatujärjestelmän kehittämiseen ja kliinisiin tutkimuksiin asti. Palveluun kuuluu valmistuksen jälkeisten velvoitteiden, kuten vaaratilanneilmoitusten sekä korjaavien toimenpiteiden koordinointi yhteiseurooppalaisen toimintamallin mukaan (MedDev) sekä esi-auditoinnit ennen viranomais- tai ilmoitetun laitoksen tarkastuksia.

i-MD-Assistance on terveydenhuollon yksiköille tarkoitettu palvelukokonaisuus, jossa selvitetään yksikköä koskevat lakivaatimukset, tehdään nykyselvitys yksikön asianomaisten lakien toimintatasosta, raportoidaan mahdolliset puutteet ja laaditaan tarvittavat korjaavien toimenpideiden ohje. Palveluun voidaan sisällyttää juridiset palvelut. Palvelu räätälöidään aina yksikkökohtaisesti.

Koulutuspalvelut

Imaqenin kurssit tarjoavat laaja-alaista ja valmistajista riippumatonta tietoa pään ja hampaiston alueiden kuvantamisen mahdollisuuksista. Kursseillamme saat tietoja kuvantamistekniikoista, diagnostisista käyttöalueista, laadunvarmistuksesta ja säteilyturvallisuudesta. Kurssitarjontamme kattaa kaiken kuvantamisesta: perinteisestä 2D kuvantamisesta vaativaan 3D-kartiokeilakuvantamiseen (KKTT). Tutustu kurssitarjontaan.

Käytännön_harjoittelu_KKTT_Qmedical_2017