ZooMax White Standard / Orto

Vaihtuvalla SID:llä

ZooMax White järjestelmä on sairaalatason laatua. Se sisältää neljään suuntaan kelluvan pöytätason ja integroidun putkitelineen. Automaattinen kytkentälaite varmistaa keskitetyn ja synkronoidun liikkeen röntgenputken ja detektorin/kuvalevykasetin välillä. Tämä automaattinen kytkentälaite voidaan irrottaa siirtämällä putkiteline pöydän päähän ja siirtämällä sitten hilakotelo pöydän keskustaa kohti. Nyt vinottaiset tutkimukset voidaan tehdä tarvittaessa kulmaamalla röntgenputkea. Kaikki generaattorin ohjaimet sijaitsevat putken päässä, mikä mahdollistaa kaikkien röntgenparametrien sekä potilaan sijainnin ohjaamisen ja suorittamisen pöydän vieressä.

32-50 kW / Kolmivaiheinen tai varastoitu energiageneraattori putken sivusäätimillä

CE-sertifioidut, tehokkaat ja monipuoliset generaattorit, joita on helppo käyttää radiologian perustiedolla esiohjelmoitujen APR:ien / tutkimusryhmien ansiosta, joissa kussakin on 10 potilaan paksuusarvoa. Valitse yksi 10 APR-asetuksesta, säädä paksuus ja generaattori korjaa automaattisesti valotusparametrit. Generaattori voidaan asentaa pöytään tilan säästämiseksi. Mukauta tutkimusten nimet ja parametrit.

Integroitu jalusta pystysuoralla ja pyörivällä putken liikkeellä

VTS-02 on vastapainotettu putkiteline, joka on asennettu eläinpotilaspöytään kompaktia asennusta varten. Se on varustettu putkivarrella, joka mahdollistaa SID- ja vinovalotuksen.

Röntgenpöytä 152 cm pitkällä pöytätasolla

Kätevällä jalkapolkimella ohjattu pöytätason vapautuskytkin takaa ”hands free” -toiminnan ja potilaan sijoittamisen ennen tutkimusta ja sen aikana. Pöydän sivukaiteet tarjoavat kestäviä kiinnitysankkureita, jotka varmistavat potilaan oikean asennon ja paikallaanpysymisen toimenpiteen aikana. Valinnainen pöydän jatke tarjoaa 30 cm lisää työskentelyaluetta suurempia eläimiä tutkittaessa. Röntgenputki pyörii vapaasti ±90º vaaka-akselin ympäri mahdollistaen valotuksen eri kulmista.

ZooMax White pitkällä kiskolla. Mahdollistaa lattialla seisovan eläimen kuvaamisen.

Yhteystiedot:

Myynti

Jan Gustafsson, puh. 040 525 2254

Tiina Holkko, puh. 040 5620 470

Hannele Palm, puh. 040 8445 533

Lähetä sähköpostia