AB-CT:n nu:view TT-skanneri rintojen kuvaamiseen

nu:view on maailman ensimmäinen spiraali-TT:tä ja Photon Counting-tekniikkaa käyttävä rintojen TT-skanneri.

nu:view:n etuina ovat korkea isotrooppinen spatiaalinen resoluutio yhdistettynä matalaan säteilyannokseen ja lyhyisiin skannausaikoihin. Parhaan mahdollisen kuvanlaadun saavuttamiseksi ja säteilyannoksen tehokkuuden maksimoimiseksi detektori hyödyntää huippuluokan Photon Counting-tekniikkaa. Poiketen perinteisestä skintillaatiosta, nu:view:ssä käytetään suoraan muuntavia kadmiumtelluridista (CdTe) valmistettuja detektoreja.

Yhden skannauskierroksen aikana naisen rinnan ympäriltä syntyy jopa 2 000 projektiokuvaa – täysi spiraaliskannaus kestää vain 7–12 sekuntia.

Tämä kaikki tehdään ilman rinnan puristusta, mikä tekee toimenpiteestä mukavamman potilaalle. TT-skannerin avulla on mahdollista ensimmäistä kertaa saada kuvia koko naisen rinnasta yhdellä 3D-kuvauksella ilman päällekkäisyyksiä ja erinomaisella pehmytkudosten erottelulla. nu:view voidaan integroida saumattomasti RIS- ja PACS-tietoihin, mikä helpottaa kuvien turvallista säilytystä ja varmistaa saumattoman työnkulun.

Mukavampi toimenpide potilaalle

Kuvanottoprosessin aikana potilas makaa makuulla skanneripöydällä tutkittava rinta sopivasti sijoitettuna aukkoon.

Puristusta ei käytetä, mikä tekee prosessista kivuttoman ja auttaa potilaita tuntemaan olonsa turvalliseksi tilanteessa, jonka jotkut potilaat voivat pitää ahdistavana.

Yhteystiedot:

Myynti

Jan Gustafsson
Myyntipäällikkö
Puhelin 040 525 2254

Lähetä sähköpostia