SonoScape | Ultraäänilaitteet

P12, X5V, Provet 80

Laadukkaat ja kustannustehokkaat ultraäänilaitteet kaikenkokoisten eläimien kuvantamiseen: pieneläimistä hevosiin ja tuotantoeläimiin.
Laitteisiin on saatavilla laaja valikoima antureita (linkki valmistajan kotisivuille).

X5V

X-sarjan kannettava väridoppler-ultraäänijärjestelmä, joka on suunniteltu tuottamaan korkealaatuista kuvaa. X Series Vet on varustettu SonoScapen erinomaisella kuvantamistekniikalla sekä eläinlääketieteelliseen kuvantamiseen suunnitellulla ohjelmistolla, joka soveltuu niin pieneläimien, hevosten kuin suurien tuotantoeläimien kuvantamiseen. Sujuva työnkulku tarjoaa käyttäjälle uuden ja paremman tutkimuskokemuksen ja tarkkuuden varman diagnoosin tekemiseen.

Lataa esite.

Pyydä lisätietoja/esittely

P12

P12 Elite on huipputeknologiaan perustuva  teräväpiirtokuvaratkaisu. Se tarjoaa enemmän informatiivisia yksityiskohtia lisäten diagnostista luottamusta. Kattavien ominaisuuksien ja optimoitujen anturikokoonpanojen ansiosta P12 Elite auttaa vastaamaan monipuolisesti päivittäisiin kliinisiin tarpeisiin.

Lataa esite.

ProPet 80

ProPet 80 on sairaalatasoinen eläinlääketieteelliseen kuvantamiseen suunniteltu ultraäänikuvausjärjestelmä. Laitteessa yhdistyy kehittyneet toiminnallisuudet, hyvä ergonomia ja uusin ultraäänitekniikka nopean diagnostisen tiedon saavuttamiseksi. ProPet 80 pystyy vastaamaan kasvavaan määrään haastavia tapauksia ja eläinlääketieteellisen kuvantamisen vaatimuksia.  

Lataa esite.

  • 23.8″ full HD LED näyttö, erinomainen kontrastiresoluutio, kuvan kirkkaus ja voimakkaat värit missä tahansa valaistuksessa
  • 13.3″ häikäistymistä ja sormenjälkiä vähentävä kosketusnäyttö 15 asteen rotaatiolla
  • 2 tunnin akun kesto sähkökatkosten varalta

Yhteystiedot:

Myynti

Ville Ekroos

Puhelin 050 561 3713

Lähetä sähköpostia