Häiritseekö kuorsaus?

Kuorsaus häiritsee niin kuorsaaja omaa kuin lähipiirinkin unta. Aikuisista lähes joka toinen kuorsaa säännöllisesti ja melkein kaikki kuorsaavat ajoittain. Kuorsaajista noin puolella on uniapnea.

Uniapneaa sairastaa noin miljoona suomalaista ja 80% uniapneapotilaista on diagnosoimatta.
Voit nyt saada vastauksen kuorsausongelmiisi hammaslääkäriltä hammastarkastuksen yhteydessä. Suomessa suunnitellut ja sinulle yksilöllisesti valmistetut Unikuntoon.fi kuorsaus- eli uniapneakiskot auttavat sinua hengittämään paremmin yön aikana, parantavat yöuntasi ja lieventävät kuorsausta. Kuorsauksen ja uniapnean hoitoon suunnitellut yksilölliset Unikuntoon.fi-kiskot valmistetaan 3D-tulostamalla turvallisella hammaslääketieteelliseen käyttöön suunnitellulla tulostusmateriaalilla. Saat kiskot helposti hammaslääkärin kautta. Yöksi suuhun laitettavat kiskot avaavat hengitystien, vähentävät kuorsausta ja varmistavat hyvän hapen saannin. Hoidon aluksi saat hammaslääkäriltäsi yöpolygrafialaitteen, joka yhdessä yössä omassa sängyssä nukkuen arvioi kuorsauksesi ja toteaa mahdollisen uniapnean. Rekisteröinnin arvioi kokenut erikoislääkäri, joka antaa rekisteröintituloksen perusteella tarkat jatkohoito-ohjeet. Kiskohoitoa varten hammaslääkäri kuvaa hampaistasi digitaalisen jäljennöksen ja tilaa kiskot hammaslaboratoriosta. Saat kiskot käyttöösi viikossa. Laadukkaat Unikuntoon.fi-kiskot on kehitetty ja valmistetaan Suomessa.
Anna itsellesi ja läheisellesi kunnon yöunet Unikuntoon.fi-kiskojen avulla. Varaa aika
hammaslääkäriltä. Alla löydät linkit ajanvaraukseen.

Tarjous!

Hammastarkastus ja yöpolygrafiatutkimus nyt alkaen 199€.

Varaa aika hammaslääkäriltä (HELSINKI, ESPOO, VANTAA, HÄMEENLINNA)

HELSINKI

Hampaasi Herttoniemi (Hertsi)
Insinöörinkatu 2, 00880 Helsinki
Hammaslääkäri Minna Jokinen
Hammaslääkäri Karri Åberg

HELSINKI

BetterBite

Fabianinkatu 31 C, 00100 Helsinki

Hammaslääkäri Petteri Louhikoski

ESPOO
Hampaasi Espoo
(Iso Omena)
Piispansilta 11, 02230 Espoo
Hammaslääkäri Janne Friman
Hammaslääkäri Peter Rusanen

VANTAA

Hampaasi Aviapolis
Karhumäentie 2, 01530 Vantaa
Hammaslääkäri Teo Soikkeli
Hammaslääkäri Minna Jokinen

HÄMEENLINNA

Hammashuippu

Saaristenkatu 6,

13100 Hämeenlinna

Hammaslääkäri Ossi Vuola

 

Uniapneatauti on kansantauti, jota sairastaa yli miljoona suomalaista.

Uniapnean hoito on tärkeää, koska väsymyksen lisäksi uniapneatauti ruokkii monia muita sairauksia, kuten verenpainetautia, diabetestä ja monia sydän-ja verisuonitauteja.

Unikuntoon-kisko hoitaa uniapneatautia pitämällä alaleukaa kevyesti eteenpäin tuettuna. Tämä pitää samalla kielen tyven poissa kurkusta ahtauttamasta hengitysteitä. Kiskohoito soveltuu hyvin lähes kaikille lievää uniapneatautia sairastaville ja myös osalle vaikeampaa tautia sairastavista.

Uniapnean diagnosointi ja työnkulku hammashoidossa

Unikuntoon.fi-uniapneakiskot on kehitetty Suomessa

Terveuni Oy on kehittänyt asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan hoitomuodon, joka soveltuu monille lievää ja keskivaikeaa uniapneaa sairastavalle. Yli 80% uniapneapotilaista on diagnostisoimatta ja ilman hoitoa. Uniapnean hoito on tärkeää, koska väsymyksen lisäksi uniapneatauti ruokkii monia muita sairauksia, kuten verenpainetautia, diabetesta ja monia sydän- ja verisuonitauteja.

”Lähdimme kaksi vuotta sitten kehittämään uutta ratkaisua uniapnean hoitoon. Tavoitteenamme oli kaataa kansantautia kotimaisin voimin käyttämällä uusinta tekniikkaa. Kehitimme yhdessä Insen Consulting Oy:n kanssa innovatiivisen digitaalisen prosessin uniapneakiskojen suunnitteluun, kuvantamiseen ja 3D-tuotantoon. Insen rahoitusasiantuntemuksella saimme Yrityksen kehittämisavustus-projektin ongelmitta alusta loppuun. Insen tiimi antoi meille todella tärkeää sparraustukea yrityksen kasvupolulle pääsyyn ja uuden palvelumme tuomiseksi kotimaan markkinoille.

Lisätietoja palvelustamme löytyy https://www.unikuntoon.fi ja https://www.linkedin.com/company/unikuntoon/.” Esko Kähkönen – Terveuni Oy:n perustaja

Hei hammaslääkäri!

Haluaisitko tarjota Unikuntoon.fi kuorsaus- ja uniapneakiskot palvelukonseptin omille potilaillesi? Ota yhteyttä, niin kerromme, miten palvelu otetaan käyttöön.

Lähetä sähköpostia

Unikuntoon.fi – uniapneakiskot tulostetaan SprintRayn 3D tulostinjärjestelmällä.

Hammaslääketieteelliseen 3D tulostukseen suunniteltu tulostinjärjestelmä.

Lisätietoja:

Tiina Holkko

Puhelin 040 5620470

Lähetä sähköpostia