Tarjoa Unikuntoon.fi kuorsaus- ja uniapneakiskoja potilaillesi

Kuorsauksen ja uniapnean hoitoon suunnitellut yksilölliset Unikuntoon.fi-kiskot valmistetaan
mittatilaustyönä 3D-tulostamalla. Yöksi suuhun laitettavat kiskot avaavat hengitystiet, jolloin
kuorsaus vähenee, hengitys paranee ja keho saa enemmän happea..

Tarjoa potilaillesi mahdollisuus päästä eroon kuorsauksesta ja lievästä tai keskivaikeasta uniapneasta Unikuntoon.fi-kiskojen avulla.

Uniapnean diagnosointi ja työnkulku hammashoidossa

Laadukasta kotimaista kuorsauksen ja uniapnean hoitoa

Unikuntoon kuorsaus- ja uniapneakisko on ensimmäinen Suomessa 3D-tulostuksella valmistettava laadukas kuorsauksen ja uniapnean hoitoväline.

Ota yhteyttä, niin kerromme, miten palvelu otetaan käyttöön.

Yhteystiedot:

Tiina Holkko

Puhelin 040 562 0470

Lähetä sähköpostia

Laadukas uniapnearekisteröinti hammaslääkäriltäsi

Potilaasi saa lainaksi laadukkaan yöpolygrafialaitteen ( WatchPAT 300 ), joka rekisteröi potilaan nukkumisen tarkasti yhden yön ajan. Seitsemän parametrin avulla laite mittaa ja antaa tarkan diagnoosin uniapneasta. Järjestelmä luo kattavan raportin, joka arvioi potilaan kuorsauksen ja hengityksen, veren happipitoisuuden ja pulssin sekä raportoi uniajan, univaiheet mahdolliset hengityskatkokset ja paljon muuta. Yöpolygrafiarekisteröinti ja potilaan esitietolomake lähetetään (tietoturvallisesti koodattuna ilman potilaan henkilötietoja) arvioitavaksi erikoislääkärille, joka antaa potilaalle seikkaperäisen hoitosuosituksen. Potilaan hampaista voidaan ottaa digitaalinen jäljennös jo ensimmäisellä vierailulla, ellei ole tarvetta tehdä hoitotoimenpiteitä. Kun yöpolygrafialausunto on valmis, voidaan aloittaa kiskojen suunnittelu ja 3D-tulostus tilataan hammaslaboratoriosta. Kiskojen toimitusaika on noin 1 viikko. Terveuni Oy:n Unikuntoon.fi-kiskot on suunniteltu ja valmistetaan Suomessa.

Uniapneatauti on kansantauti, jota sairastaa yli miljoona suomalaista.

Yli 80% uniapneapotilaista on diagnostisoimatta ja ilman hoitoa. Uniapnean hoito on tärkeää, koska väsymyksen lisäksi uniapneatauti ruokkii monia muita sairauksia, kutenverenpainetautia, diabetestä ja monia sydän-ja verisuonitauteja. Unikuntoon.fi-kisko hoitaa uniapneatautia pitämällä alaleukaa kevyesti eteenpäin tuettuna. Tämä pitää samalla kielen tyven poissa kurkusta ahtauttamasta hengitysteitä. Kiskohoito soveltuu hyvin lähes kaikille lievää uniapneatautia sairastaville ja myös osalle vaikeampaa tautia sairastavista.

Unikuntoon.fi-uniapneakiskot on kehitetty Suomessa

Terveuni Oy on kehittänyt asiakasystävällisen ja kustannustehokkaan hoitomuodon, joka soveltuu kuorsaajille ja useimmille uniapneaa sairastaville. Yli 80% uniapneapotilaista on diagnostisoimatta ja ilman hoitoa. Uniapnean hoito on tärkeää, koska väsymyksen lisäksi uniapneatauti ruokkii monia muita sairauksia, kuten verenpainetautia, diabetesta ja monia sydän- ja verisuonitauteja.

”Lähdimme kaksi vuotta sitten kehittämään uutta ratkaisua uniapnean hoitoon. Tavoitteenamme oli kaataa kansantautia kotimaisin voimin käyttämällä uusinta tekniikkaa. Kehitimme yhdessä Insen Consulting Oy:n kanssa innovatiivisen digitaalisen prosessin uniapneakiskojen suunnitteluun, kuvantamiseen ja 3D-tuotantoon. Insen rahoitusasiantuntemuksella saimme Yrityksen kehittämisavustus-projektin ongelmitta alusta loppuun. Insen tiimi antoi meille todella tärkeää sparraustukea yrityksen kasvupolulle pääsyyn ja uuden palvelumme tuomiseksi kotimaan markkinoille.”

Lisätietoja palvelustamme löytyy https://www.unikuntoon.fi ja https://www.linkedin.com/company/unikuntoon/.” Esko Kähkönen – Terveuni Oy:n perustaja

Unikuntoon.fi kuorsaus- ja uniapneakiskot tulostetaan SprintRayn 3D tulostinjärjestelmällä.

Hammaslääketieteelliseen 3D tulostukseen suunniteltu tulostinjärjestelmä sisältää 3D-tulostimen, 2-vaiheisen pesulaitteen sekä valokovettimen.

Lisätietoja:

Tiina Holkko

Puhelin 040 5620470

Lähetä sähköpostia