Kliininen suorituskyky

FREND™ COVID-19 IgG/IgM DUO COVID-19 infektion antigeenien tarkka testi. SARS-CoV-2 IgG- ja IgM-vasta-aineiden kvalitatiivinen immuunimääritys mikronestemenetelmällä

Yhteensä 59, RT-PCR testissä vahvistettua, kliinistä näytettä (43 positiivista ja 16 negatiivista) testattiin FREND™ COVID-19 IgG/IgM Duo -laitteella. Tulokseksi saatiin:

Positiivinen ennustearvo (PPA) 93%

Negatiivinen ennustearvo (NPA) 100%

frend-koronavirustesti-vieritestilaite-web

Tilaa FREND™ koekäyttöön!

Tarjoamme FREND™ vieritestilaitteen edulliseen koekäyttöhintaan klinikalle tai palveluntarjoajalle, jolla on Valviran myöntämä mikrobiologisten testausten tekemiseen oleva toimilupa. Toimi nopeasti! Erikoishinnoiteltuja koekäyttölaitteita on vain rajattu määrä.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Lähetä sähköpostia

Toisessa tutkimuksessa oli 325 ennen COVID-19 -epidemiaa otettua negatiivistä näytettä. Tulokseksi saatiin:

Positiivinen ennustearvo (PPA) 93%

Negatiivinen ennustearvo (NPA) 97%

8 päivää oireiden alkamisen jälkeen FREND™ COVID-19 IgG/IgM Duo -laitteella mitattujen näytteiden positiivinen ennustearvo (PPA) oli 100%.

Tämän vuoksi testaamista suositellaan vähintään 8 päivän päästä oireiden alkamisesta. Vastaavanlainen tulos saatiin myös toisessa kohorttitutkimuksessa.

Serologinen testi tarvitaan mittaamaan SARS-CoV-2 immuunivastetta.

Hyödyllinen löytämään sekä oireiset ja oireettomat tartunnan saaneet.

Miksi serologista testausta tarvitaan?

Molekyylidiagnostiikkaan perustuva testaus (kuten RT-PCR) on hyödyllinen, koska se tunnistaa viruksen geneettisen materiaalin. Ne eivät kuitenkaan kerro, onko henkilö kehittänyt immuunivasteen SARS-CoV-2 -virukselle.

Serologinen testi verinäytteestä on hyödyllinen määritettäessä onko havaitut oireet koronavirusinfektion aiheuttamia, ja onko oireettomilla (tai onko heillä ollut) koronavirusinfektio tietämättään.

Tiina

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!

Myynti

Tiina Holkko
Puhelin 040-562 0470

Lähetä sähköpostia