Miten ilmoittautua?

Ilmoittaudu kurssille täyttämälläLyyti-palvelun  sähköinen ilmoittautumislomake osoitteessa www.imaqen.com ennen viimeistä ilmoittautumispäivää (yleensä 1 kk ennen kurssin alkamista). Kursseille mahtuu 15 – 20 osallistujaa/kurssi (työkurssit räätälöidään tilaaja tarpeiden mukaan. Pyydä tarjous!).

Osallistumismaksu sisältää (ellei toisin mainita):

  • luennot
  • luentomateriaalin (toimitetaan sähköisesti)
  • ohjelman mukaiset tarjoilut
  • osallistumistodistuksen

Alennukset

Jos samasta yrityksestä (tai vastaanotolta) ilmoittautuu vähintään 3 henkilöä samalle kurssille, myönnämme alennuksen listahinnasta. Ota yhteyttä sähköpostilla: hannele.palm (ät) imaqen.com ja pyydä tarjous!

Laskutus

Maksuehto 14 pv netto. Viivästyneestä suorituksesta peritään kulloinkin voimassa olevan korkolain mukainen viivästyskorko. Koulutus voidaan maksaa laskulla, yrityksen verkkomaksupalvelussa ja yleisimmillä luottokorteilla. Maksun saatuamme lähetämme yritykselle kuitin maksetusta laskusta.

Jos osallistuja maksaa kurssin itse, maksu suoritaan yleisimmillä maksukorteilla ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssi tulee olla maksettu ennen kurssin alkamista.

Minimiosallistujamäärä

Kurssi toteutetaan, jos ilmoittautuneita on määräaikaan mennessä vähintään 10 henkilöä. Jos kurssi joudutaan peruuttamaan vähäisen osallistujamäärän takia, niin siitä ilmoitetaan välittömästi jo ilmoittautuneille henkilökohtaisesti. Ennen Imaqenin peruutusilmoitusta tehty maksusuoritus palautetaan osallistujalle täysimääräisenä mahdollisimman pian.

Missä kurssit pidetään?

Imaqenin kurssit järjestetään pääsääntöisesti Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien ja erinomaisten palveluiden äärellä (vuonna 2017:Scandic Marski tai Hotelli Arthur). Kurssien tarjonta niin luento-ohjelmien kuin tarjoiluidenkin osalta on erittäin laadukasta.

Majoitus

Majoitus ei kuulu kurssin hintaan.

Kurssit Scandic-hotelleissa: Scandic tarjoaa yksittäisille majoittujille -5% alennuksen päivän flex-hinnasta. Viikonloppuhinnat hotelleissa ovat usein flex-hintoja edullisimmat, joten majoitusvarauksia viikonloppuisin suositellaan tehtävän Scandicin nettisivuilta päivän hinnalla. Scandic Friends – jäsenille tarjotaan -20% alennusta majoituksesta viikonloppuisin.

Majoituksen voi varata osoitteesta: www.scandichotels.fi

Myös Hotelli Arthur tarjoaa alennuksen majoitushinnasta Imaqenin asiakkaille.

 

Peruutusehdot

Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 2 viikkoa ennen kurssin alkamista. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin (kuitenkin yli 2 arkipäivää ennen tilaisuuden alkamista) veloitetaan toimisto- ja varauskuluina 50 % osallistumismaksusta. Peruutus pitää tehdä kirjallisesti. Osallistuja voidaan vaihtaa kuluitta ennen tilaisuutta.

Jos osallistuja jättää saapumatta kurssille ilmoittamatta siitä etukäteen tai peruu osallistumisensa alle 2 arkipäivää ennen kurssin alkamista, peritään 100 % osallistumismaksusta.

Jäikö vielä jotain askarruttamaan?

Kysymykset voi lähettää sähköpostiosoitteeseen hannele.palm@imaqen.com tai jos mieluimmin haluat keskustella puhelimessa, niin soita numeroon 040-844 5533.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Vastaa

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment