agfa-logo

Natiivi- ja osastoröntgenlaitteet, kuvalevynlukijat, DR detektorit, MUSICA-työasema, PACS:

Agfa HealthCare

Agfa HealthCaren kuvalevynlukijat (mm. CR 10-X, CR 15-X), suoradigitaaliset natiiviröntgenlaitteet ja DR detektorit (mm. DR 100e, DR 400, DR 600, DR800) sekä MUSICA-kuvaprosessointi ovat viimeisimmät tuotteet Imaqenin tuotevalikoimassa. Voitte tilata meiltä myös laitteiden tarvikkeet ja varaosat.

Biplanar logo

Dual View-läpivalaisulaitteet intraoperatiiviseen kuvantamiseen:

Biplanar™

Biplanar™ Dual View-läpivalaisulaitteet täyttävät leikkaussalikuvantamisen korkeimmat vaatimukset. Intraoperatiiviseen kuvantamiseen suunnitellussa laitteessa on kaksi röntgenlähdettä, joka mahdollistaa  AP ja LAT projektiokuvien saamisen yhtäaikaisesti. Tämä helpottaa kirurgin ja leikkaussalihenkilökunnan työnkulkua ja lyhentää huomattavasti leikkaussaliaikaa (Ruotsin kokemusten mukaan jopa 25 % ajansäästö). Biplanar™ laitteita on asennettu lähes kaikkiin Ruotsin ortopedisiä leikkauksia tekeviin sairaaloihin.

Biplanar™ laitteiden valmistaja on ruotsalainen Scanflex HealthCare.

RTI_logo

Säteilytekniset mittalaitteet:

RTI Group Ab

RTI:n valikoimasta löytyy sopivat tuotteet kaikkien radiologisen kuvantamisen laitteiden säteilyteknisiin mittauksiin:

  • Mammografia
  • Natiiviröntgenlaitteet ja fluoroskoopit
  • CT
  • Hammasröntgenlaitteet (intraoraali, panoraama, KKTT)

”Click & go” ratkaisut – peruslaitteista vaativampiin mittauksiin. Ocean Pro-ohjelmisto mahdollistaa täydelliset analyysit ja kokonaisvaltaiset laadunvarmistusohjelmat.

RTI:n mittalaitteet on valmistettu Ruotsissa ja niillä on 2 vuoden takuu.

Värinmäärityslaite:

The Rayplicker

Rayplicker™ värinmäärityslaite on todellinen innovaatio esteettiseen hammashoitoon.  Langaton spektrofotometri tarjoaa nopean, luotettavan, ergonomisen ja kokonaisvaltaisen ratkaisun täydelliseen ja seurattavaan proteesin valmistukseen.

Laite on suunniteltu ja valmistettu Ranskassa.