Pilvipohjainen SprintRay RayWare Cloud ohjelmisto 3D-tulostuksen ohjaukseen

Automaatiovallankumous

RayWare käyttää edistynyttä tekoälyä ja optimointia vähentääkseen tulostuksessa tarvittavia klikkausten määrää. Voitte kouluttaa henkilökuntanne minuuteissa automaattiseen tulosteiden asetukseen, tukien ja tulostus alustan asetteluun. Ja koska ohjelmisto on pilvipohjainen, voitte tulostaa miltä tahansa tietokoneelta milloin tahansa – ei laitteistovaatimuksia, ei päivityksiä.

Powered by Cloud AI

RayWare on SprintRay Cloud on edistyksellinen, täysin pilvipohjainen 3D-tulostuksen valmistelujärjestelmä, joka on suunniteltu hammaslääketieteen ainutlaatuisiin tarpeisiin. Sitä käytetään verkkoselaimen kautta, eikä se vaadi asennusta tai päivityksiä. Ohjelmistoa voidaan käyttää lähes kaikilla tietokoneilla, mukaan lukien monilla tablet-laitteilla.

Vähemmän klikkauksia
RayWare tietää, mitä tulostat, joten se tietää tarkalleen, kuinka se määritetään. Smart Print AI käsittelee tuet, suunnan ja asettelun automaattisesti. Lisää tiedostosi, vahvista asetukset ja lähetä jonoon. Se on niin yksinkertaista!

Helppo oppia, helppo opettaa
Kouluta koko tiimisi helposti ja vähennä riippuvuutta avainhenkilöistä. Koska tekoäly hoitaa
asettelun yksityiskohdat, kuka tahansa voi tulostaa onnistuneesti minimaalisella harjoittelulla,
vaikka he eivät ymmärrä 3D-tulostusprosessia.

Älykkäät tuet
Tukirakenteet ovat älykkäämpiä kuin koskaan – ja helpompia irrottaa. Älykäs asettelu vähentää tukipinnien määrää ja pienempi kosketuspinta yksinkertaistaa puhdistamista. Smart Print AI havaitsee kirurgiset reiät ja pitää tuet poissa kriittisiltä alueilta.

Aina ajan tasalla
Koska RayWare on osa SprintRay Cloudia, saat uusimman version joka kerta, kun kirjaudut
sisään. Versionhallinta ja järjestelmän vähimmäisvaatimukset ovat menneisyyttä. Kirjaudu sisään miltä tahansa tietokoneelta, vaikka se ei olisi yhdistetty samaan WiFi-verkkoon.

Parempi tulostuksen luotettavuus
Tulosta RayWarella tietäen, että saat aina parhaat mahdolliset tulostusasetukset. Olemme
tehneet tutkimuksen puolestasi, poistamalla arvailun työnkulusta ja kehittämällä koko prosessin toistettavuutta.

SprintRay Cloud Design- suunnittelupalvelu

Cloud Design-palvelu on täydellinen kumppani kiireisille vastaanotoille. Kirjaudu pilviportaaliin, valitse suunnittelun kohde (esim. purentasuoja) ja tee tilaus. Palvelun asiantuntijat valmistavat tilatun kappaleen antamienne ohjeiden mukaisesti ja valmistelevat SprintRay 3D-tulostinta varten optimaalisesti suunnitellun tulostustiedoston. Lue lisää täältä.

SprintRay | 3D-tulostimet
Intraoraaliskannerit | IOS
SprintRay | Jälkikäsittelylaitteet
SprintRay | Resiinit

Tiedustelut:

Puhelin 044 7210530

Lähetä sähköpostia myyntiin