SprintRay Cloud Design-suunnittelupalvelun työnkulku

  • suunnittele hoitotoimenpide
  • lataa tiedot pilviportaaliin
  • kommunikoi suunnitteluasiantuntijoiden kanssa (tarvittaessa)
  • hyväksy työ/tulostustiedosto
  • tulosta kappale SprintRay Pro 3D-tulostimella

Suunnittele hoitotoimenpide

Antakaa hoidon tavoitteet käyttäen portaalin intuitiivista käyttöliittymää. Lisätkää kuvatiedostot ja muu suunnittelua tukeva materiaali, jotta asiantuntijat saavat tarkan kuvan toivotusta lopputuloksesta ja he voivat suunnitella tulostustiedostot mahdollisimman tarkasti ja nopeasti.  

Lataa potilaan tiedot

SprintRay Cloud Design on yhteensopiva kaikkien intraoraaliskannereiden kanssa. Kerätkää tarvittavat potilastiedostot ja ladatkaa ne SprintRay Dashboardin pilviportaaliin miltä tahansa laitteelta. Jos olette luomassa tilausta potilaalle, jonka skannaustiedostot on jo aiemmin toimitettu portaaliin, niin käykää noutamassa ne Dashboardissa olevasta potilaan kansiosta. 

Anna toimitusaikataulu

Digitaalinen suunnittelu noudattaa teidän aikatauluanne. Ilmoittakaa pilviportaalissa milloin tulostustiedosto tarvitaan, jotta teillä on tarpeeksi aikaa hyväksyä suunnitelma/tiedosto ja myös tulostaa se ennen potilaan seuraavaa vierailua.

Keskustele suunnitteluasiantuntijoiden kanssa

Kun suunnittelutilaus on lähetetty, niin te olette automaattisesti yhdistettynä suunnittelutiimin jäseneen. Voitte tarkastella tilauksenne statusta sekä chättäillä suunnittelijan kanssa missä tahansa missä on internet-yhteys.

Tulosta suunnittelutiedosto

Kun te olette hyväksyneet portaalissa suunnittelutyön, niin sen tulostustiedosto siirtyy automaattisesti SprintRay 3D-tulostimellenne pilvipalvelun kautta. Tulostettava kappale on valmiiksi orientoitu ja siinä on tarvittavat tuet. Tulostustyö näkyy tulostimen työjonossa. Teidän tarvitsee vain huolehtia, että resiinialtaassa on oikea tulostusmateriaali ja painaa ”Print” painiketta tulostimen näytöllä – tietokonetta ei tarvitse.

Alv 0%. Hinnasto voimassa 23.5.2022 alkaen toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Yhteystiedot:

Myynti

Puhelin 044 7210530

Lähetä sähköpostia