Laadukkaat detektorit suoradigitaaliseen kuvantamiseen:

Agfan DR detektorit

DR detektorit parantavat tuottavuutta ja työnkulkua; nopeampi kuvaussykli, välitön potilasasettelun ja kuvanlaadun verifiointi, kuvien välitön siirtyminen PACSiin, vähemmän kuvia väärillä potilastiedoilla ja paljon muuta.

Detektorit mahtuvat vakiobucky-pöytiin ja ne voidaan ottaa helposti pois tutkimusten, potilaiden ja applikaatioden vaihtuessa.

Mallista riippuen saatte paljon erilaisia aikaa ja rahaa säästäviä etuja, kun siirrytte suoradigitaaliseen kuvantamiseen.

  • Suoradigitaalinen kuvantaminen lisää tuottavuutta ja nopeuttaa röntgenosaston työnkulkua
  • Olemassa olevaan röntgenlaitteeseenne ei tarvitse tehdä muutoksia – vaihdatte vain analogisen kasetin uuteen langattomaan detektoriin – kuva tulee automaattisesti tietokoneen näytölle
  • Agfan detektori tunnistaa säteilyn automaattisesti (AED)
  • Uuden tekniikan ansiosta potilasannoksia voidaan optimoida paremmin
  • Korkea DQE ja optimoitu pikselikoko mahdollistavat matalammat sädeannokset
  • Agfan Dose Management mahdollistaa potilasannosten seurannan, raportoinnin ja analysoinnin reaaliaikaisesti

Detektori-tuoteperhe

DR 14e/UUSI!

Agfa DR 14e detector

35x43cm

DR 17e

Agfa DR 17e detector

43x43cm

Kirkkaasti parempi kuvanlaatu:

MUSICA 3

MUSICA (Multi-Scale Image Contrast Amplification) kuvanprosessointi parantaa niin kuvanlaatua kuin röntgenteknikoiden ja radiologien työnkulkua. Viimeisimmät teknologiset parannukset tarjoavat enemmän yksityiskohtia kuviin ja mahdollistavat varman ja mukavan kuvien tulkinnan. Koe ero!

Potilasannosten hallinta on kaikkien etu:

Dose Management

Agfa HealthCaren digitaalisen kuvantamisen ratkaisut on suunniteltu tuottamaan optimaalinen balanssi kuvanlaadun ja matalan sädeannoksen välillä. Ne tarjoavat myös työkalut potilasannosten monitorointiin.

CR10_X_girl_dose_management
Arja

Yhteystiedot:

Myynti

Arja Väyrynen
Myyntipäällikkö
Puhelin 040-525 2225
arja.vayrynen@imaqen.com

Lähetä sähköpostia
service-icon

Yhteystiedot:

Agfa HealthCare tekninen tuki ja huolto

Puhelin +358 207 815 646
heservice.fi@agfa.com

About Agfa HealthCare

Agfa HealthCare, a member of the Agfa-Gevaert Group, is a leading global provider of diagnostic imaging and healthcare IT solutions. The company has nearly a century of healthcare experience and has been a pioneer on the healthcare IT market since the early 1990’s. Today Agfa HealthCare designs, develops and delivers state-of-the-art systems for capturing, managing and processing diagnostic images and clinical/administrative information for hospitals and healthcare facilities, as well as contrast media solutions to enable effective medical imaging results.

www.agfahealthcare.com

 

Read more (link to Agfa Healthcare)
agfa-logo2